Cautare

1645 de rezultate pentru "vasai sibiu str arhivelor nr 2" (7.40 secunde)
Desecretizarea arhivelor Securitatii si remiterea lor catre CNSAS sunt considerate o masura buna - 56%, proasta - 8%, inutila - 21%. ... La intrebarea "Credeti ca desecretizarea arhivelor Dunarea va furniza informatii compromitatoare despre Dan Voiculescu?", 46% dintre cei intrebati au raspuns afirmativ, doar 16% afirmand contrariul.
Fostul presedinte Emil Constantinescu a declarat in cursul zilei de vineri ca va da in judecata Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii pentru nedemararea procedurilor de cercetare a dosarului presedintelui Romaniei, Traian Basescu, si incalcarea propriei legi de functionare.
Ministrul liberal a mai vorbit, cu aceeasi ocazie, si despre necesitatea deschiderii arhivelor Securitatii.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat ieri ca sustine declasificarea arhivelor regimului comunist, astfel incat acestea sa poata fi studiate fara restrictii si a reluat ideea eliminarii din Legea CNSAS a sintagmei "colaborarea cu Securitatea ca politie politica".
Aceasta devine astfel primul parlamentar care renunta la functia detinuta in legislativ din cauza verdictului de politie politica dat in cazul sau de Consiliul National de Studiere a Arhivelor Securitatii.
Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a declansat din oficiu verificarea secretarului de stat in Ministerul Administratiei si Internelor Mircea Nicu Toader pentru a se constata daca demnitarul a colaborat cu fosta Securitate sau a fost agent al politiei politice comuniste.
Grupul de Investigatii Politice (GIP), condus de Mugur Ciuvica, si asociatia Militia Spirituala au lansat ieri noi acuzatii la adresa Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), acuzandu-l ca s-a transformat dintr-o "institutie de deconspirare a fostei Securitati, intr-una de conspirare a acesteia" prin atitudinea pasiva si servila fata de detinatorii de arhiva, intre care SRI si Ministerul de Interne.
Premierul Tariceanu are drept tema de rezolvat adoptarea de urgenta a unei decizii de desecretizare a arhivelor PCR, dupa ce presedintele Traian Basescu i-a cerut din nou sa se ocupe de aceasta chestiune.
Imobilul este situat in Calea Victoriei nr. 218, iar Executivul a aprobat transmiterea acestuia din administrarea Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului in administrarea Regiei Autonome "Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat", pentru a fi alocat drept sediu al Consiliului National de Studiere a Arhivelor Securitatii.
Dupa o serie de tentative nereusite, Virgil Coman (foto), seful Directiei Judetene a Arhivelor Nationale (DJAN) Constanta, a reusit sa convinga autoritatile locale de faptul ca institutia pe care o conduce are nevoie de resuscitare.
Angajatii Directiei Judetene a Arhivelor Nationale (DJAN) Constanta se vor muta in sediul Centrului Militar Zonal (CMZ), condus de cdor.
"UDMR tradeaza Romania cand cedeaza Arhivele Nationale catre bisericile minoritatilor!" Prin cedarea Arhivelor Nationale catre bisericile minoritatilor care i-au asuprit pe ardeleni, UDMR vinde memoria Romaniei si comite cel mai inalt act de tradare, afirma vicele conservator Bogdan Diaconu.
Se cauta acte din 1945 "Comisia Judeteana s-a pronuntat prin Hotararea nr.
Nu stiam atunci la acel moment ce cai urmau sa aleaga autoritatile locale pentru recuperarea unui imobil construit din contributia calarasenilor, dar am pornit la scormonirea arhivelor si gasirea documentelor care sa demonstreze ca aceasta cladire este proprietatea orasului Calarasi, deci a calarasenilor si poate fi recuperata.
Ecouri in urma desecretizarii arhivelor britanice (Autor: DAN D. FARCAS) Asa cum am mai avut ocazia sa scriem pe aceasta pagina a revistei Magazin, pe 20 iunie 2013, s-a incheiat publicarea celei de a zecea si ultime transe din documentele OZN ale Ministerului Apararii al Regatului Unit.
A fost profesor de istorie in localitatile Ulmu, Ceacu si Gradistea, iar din anul 1996 a devenit titular la scoala nr. ... In perioada 1981-1989 a fost primul director al Arhivelor Nationale la Calarasi. ... - Director al Arhivelor Nationale,filiala Calarasi,in perioada 1981-1989. ... in fata fostului Liceu nr.
Regele Florin Cioaba si imparatul Iulian Radulescu ai rromilor nu au sanse sa ajunga parlamentari, tinand cont de rezultatele partiale comunicate de BEJ Sibiu.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Mihaela Grancea, Universitatea ' Lucian Blaga ' Sibiu; ... Sabin Adrian Luca, Universitatea "Lucian Blaga", Director General al Muzeului Brukenthal, Sibiu; ... Alexandra Mitrea, decanul facultații de Litere si Arte, Universitatea "Lucian Blaga", Sibiu;
El da ca exemplu faptul ca la Sibiu prefectul a emis ordin de incetare a mandatului impotriva vicepresedintelui consiliului judetean, membru PSD, motivand ca acesta nu poate fi membru al Autoritatii Teritoriale pentru Ordine Publica (ATOP), desi acesta demisionase din ATOP.
google-analytics.com